image 1 image 2 image 3 image 4 image 5
Bovag deelnemer Garage Oene op Facebook mail

Home

Vooraanzicht

Werkplaats

werkplaats boven

Al onze auto’s worden bij binnenkomst gecontroleerd door ons personeel in de werkplaats. Hierdoor krijgen wij, en u inzicht op de uitgevoerde en/of te verwachten werkzaamheden aan uw auto.

Uiteraard zijn wij een officieel door de Rijksdienst van het Wegverkeer erkend APK 2 keuringsstation.

Naast onder meer regulier en periodiek onderhoud of reparatie voor elk type auto, kunt u ook een auto of een bedrijfswagen huren bij CarXpert Garage Oene.

Contact

[recaptcha]

Welkom op de website van CarXpert Garage Oene

Al sinds 1981 is Garage Oene een begrip in de regio. Sinds december 2009 zijn wij beter bekend als CarXpert Garage Oene. Onze klanten komen o.a. uit Epe, Deventer, Vaassen, Nijbroek, Olst, Emst en Oene. Zowel particuliere- als zakelijke- en leaserijders kunnen bij ons terecht. Wij zorgen voor uw auto.

Bij ons is betrouwbaarheid en duidelijkheid naar onze klanten van groot belang. U krijgt bij CarXpert Garage Oene altijd advies en uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Ook overleggen wij alvorens met de reparatie te beginnen de eventuele kosten die gemaakt worden aan uw voertuig.

Als u uw auto bij CarXpert Garage Oene brengt voor onderhoud is er de mogelijkheid om er op te wachten onder het genot van een kop koffie of thee. Hebben wij wat meer tijd nodig voor uw auto dan kunt u van ons een gratis leenauto of leenfiets meenemen.

Wij zijn lid van de BOVAG en de Nationale Auto Pas .

Eperweg 18
8167 LH Oene
telefoon: 0578-641367
fax: 0578-641736

Openingstijden:

Ma tot Vrij: 08.00 – 18.00
Zaterdag: 08.30 – 13.00
Zondag: