06 36 52 48 89 0578 64 13 67 info@garageoene.nl

Werkplaats

Brommobiel onderhoud is werk voor een brommobiel expert. Garage Oene beschikt over een eigen werkplaats, met diagnose materiaal door vakkundig personeel, dat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken brommobielen. Door onze voorraad onderdelen kunnen wij u meestal snel weer mobiel krijgen. Naast de ervaring vindt er ook scholing plaats, Garage Oene heeft kennis van de nieuwste brommobielen.

Vervoer service

Brommobiel vervoer is een service van Garage Oene, Voor de aflevering van een nieuwe brommobiel, onderhoud of schadeherstel is het vaak nodig dat uw brommobiel wordt vervoerd. Wij halen en brengen door heel Nederland voor een gering tarief. Waar ook in Nederland,  heeft u vragen over het vervoeren van u brommobiel neem gerust contact met ons op.

Verzekering

Voor een Brommobiel geldt een speciale brommobielverzekering. Garage Oene biedt u verschillende verzekering aan tegen een scherpe premie. Bij schade volgt een snelle en goede afhandeling daar bij regelen wij al het papierwerk.

Een brommobiel leasen? 

Een brommobiel leasen voor een vast bedrag per maand inclusief een WA+Casco (allrisk) verzekering en onderhoud. U hoeft daarnaast alleen de brandstof te betalen.

u heeft interesse om een brommobiel te leasen. In onze showroom staan de nieuwste modellen van Ligier en Microcar. En u kunt deze uitgebreid bekijken en proefzitten want u zit comfort is heel belangrijk. Zo kunt u ontdekken welke instap het fijnste is, misschien maakt u vaak gebruik van de bagageruimte voor boodschappen of dat u de rollator meeneemt dan is het prettig om een vlakke laadvloer te hebben. Samen kijken we met u welk model het beste bij u past. Na dat er een model is uitgezocht gaan wij aan de slag met de aanvraag. Na goedkeuring zal de brommobiel besteld worden in de gewenste kleur en uitvoering en door ons afgeleverd worden.Voor onderhoud kunt u gewoon bij ons komen wij zorgen er voor dat de brommobiel er steeds perfect bij staat. Het volledige onderhoud hoort bij het contract.

Financiering

Wij helpen u op weg! Bij de aanschaf van een brommobiel besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg, door u te wijzen op onze goede ervaringen met Findio. Een betrouwbare organisatie die in staat is de meest gunstige en betaalbare afbetalingsovereenkomst te offreren. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is het verkopen van goede auto’s tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Daar hoort financiering bij, zonder dat wij daar zelf actief in zijn. Onderzoekt u dus zelf de mogelijkheden van uw bank en andere kredietverstrekkers en maak uw keus. Kiest u voor een Findio Financieringen, dan kunnen wij ter plekke contact voor u leggen, ontvangt u een helder voorstel en kan de lening (zodra er een akkoord is) direct worden afgesloten. Dat geld lenen geld kost, dat wist u natuurlijk al. U kiest immers ook voor extra gemak, waar wij u graag mee van dienst zijn.