Gmto Diagnose Specialist

Moderne auto elektronica wordt steeds meer en zorgt steeds vaker voor “vreemde” problemen in uw auto. Met andere woorden de systemen in de auto worden steeds complexer en moeilijker om er een goede diagnose op te stellen. U als autorijder krijgt te maken met een brandend storingslampje met mogelijk ook nog klachten zoals het veranderen van het rijgedrag van de auto. Wanneer u vervolgens hiermee naar uw garage gaat blijkt het in een hoop gevallen voor hen ook een moeilijke storing te zijn om op te lossen. Bij uw garage zal men vaak al eerste stap gaan communiceren met de auto-elektronica om te zien welke foutcodes het systeem heeft opgeslagen. Aan de hand van deze codes zouden zij met de juiste kennis en diagnose apparatuur een goede storingsdiagnose moeten kunnen stellen om het probleem te verhelpen. In de praktijk blijkt het toch meestal anders te zijn . Maar hoe kunt u van te voren weten of uw garagebedrijf goed is uitgerust en voldoende kennis heeft van het voertuig en de foutcodes. Bij Garage Oene is er genoeg kennis in huis en voldoende test apparatuur zoals ( Bosch KTS200,GMTO Scoop,Fluke scoop, Opus, Auto Diagnos, Vag,Maxiscan) om de storing op te sporen en te verhelpen. Geen storing is het zelfde en er is ook geen 100%  dekking dat we alle storing op kunnen lossen maar we gaan wel tot het uiterste om de storing op te lossen.

Wat is een GMTO Diagnose Specialist:
• Een autobedrijf wat zich tot doel heeft gesteld zich op elk denkbaar front te specialiseren in storingsdiagnose aan en reparatie  van auto elektronica.
• Een autobedrijf wat heeft geïnvesteerd in diagnose equipment zoals communicatie apparatuur en meet diagnose apparatuur.
• Een autobedrijf wat heeft geïnvesteerd in zijn personeel zodat deze de kennis en de vaardigheid hebben om een diagnose te kunnen stellen aan auto elektronica.

gmtospecialist small

 

Contact

Eperweg 18
8167 LH Oene

telefoon: 0578-641367
fax: 0578-641736
info@garageoene.nl